Menin Elmolle ja piti oottaa puol neljää, et maneesi vapautuu ku siel oli valmennus. Mentii ulos käppäilemää ja Hanna tuli siihen kattomaa. Päästii sitte sinne sisälle ja lähin heti ravailemaan. Laukkailin yllättävän paljon myös ilman satulaa ja tein parit laukanvauihdotkin. Siinä vissii Suvi (ratsastuksen opettaja - en oo kyl varma onks se se) valmens yhtä tyttöä. Saatte lukee sen ja mun kohtaamisen lihavoidulla ja kursivoidulla teksillä tuolta aika alhaalta. Maneesi oli ihan täynnä ja piti tehdä yhessä vaiheessa äkkijarrutus laukasta, kun mut ja Elmo melkee kiilattii, nii oltii sitten Elmon kanssa molemmat nenät kiinni maassa haistelemassa ku Elmo meni polviltee. Se valmentaja kattovaa et "OHHOH!! sIlmät pyöri vaa sen päässä ja kaikki pysähty. Nostin sitte Elmon kanssa uuden laukan ja laukasin siinä ihan tyynenä vaa ja kaikki alko kattoo..

Laitettii taas pojalle ruoat ja annetti pellavat. Yrttikivennäiset oli loppu, nii laitettiikii iltarehuihin pallettikivennäisiä 1dl.

Kun annoin Elmolle kauhasta, millä sekoitetaan pellavaa ja lässytin samalla Elmolle anm,anm,anm,anm,anm, anm,anm,anm, sitte yks tyttö tuli siihen meijän vieree kattomaa Elmoo enkä heti huomannu sitä. Elmo nappas hampailla kiinni siihen kauhaa ja huusin vaa irti siitä ja jatkoin heti perää anm,anm,anm,anm,anm,anm... Ja vilkasin vaa sinne sivulle ja alettii sitte sen tytön kanssa vaa nauramaa.. En tunne ees koko tyttöö, mut se vaikuttaa ainakii ihan kivalta ja sillä on vissii oma hevonen tai sitte se on ehkä sen äitin. Sitte menin kaatamaan pellavat Elmon karsinan ruoka-astiaa ja vein Elmolle nuoltavaks sen kupin. missä se oli haudotettu, nii se nuoli sen ihan puhtaaks ja otti siitä hampailla kiinni ja lako ravistelee. Menin huuhtelee sen kupin, ennekö siihen jää hampaan jäljet.